Tilbage igen efter skade

Så er jeg endelig tilbage igen, dem af jer der læser denne blog, der kender mig privat ved nok, at jeg har været skadet i længere tid. Jeg har haft en skade, der betød, at jeg faktisk ikke kunne noget, og det er derfor utrolig rart at være med på beatet igen. Grunden til i ikke har hørt fra mig i nogle måneder er, at jeg har fået en skade i min ryg grundet en belastning i form af træning. Jeg har derfor været sygemeldt i noget tid, og samtidig prøvet at genoptræne min ryg. Jeg har været til akupunktører, fysioterapeuter, almindelige massører, sportsmassører men ingen af dem har kunne hjælpe mig. Så fik jeg en henvisning til Body-SDS, som er dem der også tager sig af de kendte, og de er virkelig dygtige. På kun 3 behandlinger fik de gjort mig symptomsfri, så nu går jeg ikke med mine skavanker mere. Det er virkelig en lettelse, og jeg kan derfor kun anbefale dem af hele mit hjerte. Body-SDS tror på, at man både skal behandle fysisk, som psykisk og kombinere derfor både en ordenlig samtale, fysiologisk behandling og gode råd til kosten. Det er det samspil der har gjort, at jeg er blevet rask, og derfor tror jeg også på det nu. Så du er skadet lige nu, og læser dette indlæg, så ring til dem med det samme. De skal nok kunne forbedre din krop igen. Jeg kunne have sparet rigtig mange penge, hvis blot jeg kendte til dem, og deres metoder fra start – men det er underordnet, jeg er glad for at jeg endelig kan bevæge mig uden smerte. Der kommer flere indlæg løbende, nu hvor jeg er klar igen 😀

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *