Protein pulver

Protein pulver er blevet meget populært i takt med den sundhedsbølge vi lever i, i øjeblikket. Proteinpulver skal indtages i sammenhæng med din træning, derudover skal man huske at tilpasse mængden i forhold til træningen. Men hvorfor tage proteinpulver?

Protein pulveret går ind og hjælper din krop med at opbygge muskler. Når du træner, vil det sige at du nedbryder du dit muskelvæv. Når dit muskelvæv bliver nedbrudt, sender det signaler til hjernen om at, kroppen bliver nødt til at blive stærkere i tilfælde af nedbrydningen skulle ske igen. Herefter bliver der dannet stærkere muskler. Det er her proteinpulveret, kommer ind i billedet. Det indeholder enkle aminosyre, som proteiner er opbygget af. Og for at blive stærkere, har kroppen specielt brug for aminosyre som byggeklodser.

Der findes mange forskellige varianter og kvaliteter på markedet. Derfor skal man være opmærksom på, hvilke man vælger. Især hvis man er laktose intolerant, i og med at det er baseret på mælk. Derudover skal man være opmærksom på indholdet af L-Leucin, et minimum af sukker og kunstige tilsætningsstoffer. Mængden af L-Leucin hjælper til at stimulere muskelproteinsyntesen, hvilket betyder at det kræver mindre proteinpulver, jo mere L-Leucin det indeholder.

Det smarte ved proteinpulver er, at du kan bruge det på utallige måder, for at få en mere proteinholdig kost. Man kan bruge det i en shake, ved at blande det op. Det er let og enkelt. Derudover kan du tilsætte det i din madlavning. Der findes utallige opskrifter, til hvad du kan lave med det. Det kan f. eks være proteinpandekager, smoothies, barer og mange flere.

Hvis du står og mangler protein pulver, eller bare gerne vil tjekke nogle forskellige produkter ud, så kan jeg klart anbefale at besøge: http://shop.getbig.dk/proteinpulver

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *