Så er vores nye badeværelse færdigt!

Mange har brugt corona krisen til at se Netflix, tage i sommerhus eller stresse af. Det har vi dog ikke. Vi valgte at ringe til Risskov vvs og bestille et nyt badeværelse. Vores gamle fra ikke særlig kønt og gammelt. Jeg var super træt af de kedelige 90’er klinker og havde brug for en ny energi i huset.
Jeg søgte nettet tyndt for VVS firmaer men i sidste ende gik jeg med Risskov EL og vvs.
For det første var de nummer 1 på google men de havde også mange gode anmeldelser.

Jeg havde brug for et firma man kunne stole på og vidste hvad de lavede. Et helt nyt badeværelse er jo ikke ligefrem billigt. Vi ringede til dem i midten af Februar og efter samtaler omkring design osv. kunne de gå i gang med ombygningen i start marts. 


Hver eneste dag kiggede jeg ind for at se om jeg kunne se en forskel men badeværelset var bare en stor byggeplads. Men langsomt lidt efter lidt begyndte jeg at kunne se tegn på et nyt badeværelse. Efter 4 ugers arbejde og en masse mindre problemstillinger kunne Risskov informerer mig om at badeværelset var færdigt! Det er den bedste beslutning vi har taget i mange år. Varme i gulvet, nyt frisk design og den smukkeste bruseniche.

Jeg håber alle er sunde og raske.

KH Iben

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *