Flyhjælp – Vi sad fast i Palermo

Hele familien var på Mallorca her i sommers, og det var faktisk en rigtig god tur hele vejen igennem. Vi fik set stort set det hele af øen, og vi fik da også spillet golf til den helt store guldmedalje – alle i familien elsker nemlig golf. På hjemturen blev vi desværre ramt af en lang forsinkelse, vi sad faktisk fast i Palma i over fire timer, og landede først i Kastrup omkring midnat. Næste dag efter vores hjemkomst søgte vi om flyhjælp for at få noget dækning på den lange ventetid. Vi har ikke prøvet flyhjælp før, så vi vidste ikke rigtigt, hvad vi kunne forvente. Hverdagen tog hurtigt over igen, og vi glemte hurtigt, at vi havde rakt en hånd ud.

Pludselig var pengene på kontoen – Flyhjælp

Seks uger efter vi havde bedt om flyhjælp, stod pengene pludselig på vores konto. Bum. Det var jo en dejlig dag, for pludselig havde vi råd til endnu en tur til Mallorca i år, som vi ellers kun gør, når Lars får sin bonus – og den når han altså sjældent. Det bedste ved flyhjælp er, at det faktisk ikke rigtig krævede noget af os. Vi skulle blot ansøge, og så tog flyhjælpen ligesom selv over herfra. Firmaet der hjalp tog blot et gebyr for deres arbejde fra det beløb, som vi alligevel aldrig havde regnet med at se igen.

Nu er vi ved at pakke golfkøllerne igen

Ja, så nu er vi i gang med at pakke golfkøllerne igen. De skal nemlig svinges. Det er selvfølgelig ikke sådan, at vi håber på at blive forsinkede igen – ventetiden i Palma føltes nemlig enorm lang – så hellere flyve til tiden. Jeg kan anbefale flyhjælp til alle travle familier, som har for travlt til selv at søge kompensation. Flyhjælp var nemt, hurtigt og smertefrit, så det er altså bare om at slå til.

KH Iben

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *