Av min fod – Fodterapeut

Jeg har desværre gået de sidste uger med smerte i min ene storetå. Jeg tror det er en negl der desværre sidder og stikker i siden af min storetå.
Jeg har prøvet at løse det selv ved at klippe den til men desværre har det ikke hjulpet. Til sidst gjorde det så ondt at jeg næsten ikke kunne gå. Derfor besluttede jeg mig for at ringe til en fodterapeut. Det skulle være en der var i cykelafstand fra min lejlighed på Nørrebro og havde gode anmeldelser på nettet.
Efter lidt research fandt jeg Klinik sundfod statsautoriseret fodterapeut. Klinikken lå på Frederikssundsvej og var tæt nok på min lejlighed.

Efter at have snakket i telefon med dem fandt vi ud af at jeg nok skulle have behandling af nedgroede negle. Jeg bestilte en tid og efter en behandling og et par dages hvilen begyndte smerten at gå væk. Jeg har været så glad for behandlingen at jeg faktisk er begyndt at gå hos sundfod 1 gang om måneden. Jeg har klippet negle forkert og vidste faktisk ikke at negle skulle klippes lige og ikke rundes.

Nu har mine fødder det meget bedre og det kan jeg takke klinik sundfod for. 

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *