Damask håndklæder

Jeg har lige købt nogle smadder lækre håndklæder fra Georg Jensen Damask. De har altid rigtig god kvalitet på deres produkter, derfor har jeg valgt dem, og jeg er simpelthen så glad for mine nye håndklæder derfra. De er virkelig bløde, og behagelige at tørrer sig med.

Det fede ved de her håndklæder er, at de er designet af Bent Georg Jensen, og har indvævet navn. Det gør altså at håndklæderne bliver vildt personlige, og (næsten) unikke. Jeg elsker personligt produkter, der er personlige, og der synes jeg at Georg Jensen Damask har ramt plet. For det er sgu svært, at lave fede håndklæder efterhånden – hvis du er på stranden har alle de samme håndklæder liggende, og det er en af de ting, som jeg hader. For hvordan finder man så sin plads på stranden, efter man har været nede og soppe lidt? Enten skal du have et håndklæde, som du med sikkerhed ved skiller sig ud, og ingen af de andre hundrede mennesker på stranden har – eller også skal du have lavet et med navn på. Det synes jeg er rigtig fedt ved det her håndklæde, for nu kan jeg tage på stranden og finde min plads med mit navn – Iben, som der i forvejen ikke er SÅÅÅÅ mange der hedder.

Skal du også på jagt efter et lækkert design håndklæde?

Du kan selv købe håndklædet her, du kan endda indtaste dit ønskede navn, og derved få lavet håndklædet, og få det sendt hjem til dig. De koster 420 kr i stykket.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *