Ny ejendomsservice i beboerforeningen

dreamstime_xl_46387937 (1)I vores andelsforeningen har vi de sidste par år skiftes til at vaske trapper og ordne have. Det er en måde, hvorpå vi har sparet en del penge i foreningen. Men nu, efter der er kommet en del børn til i opgangene, har vi besluttet os for at hyre en fast partner til at lave ejendomsservice i vores lille beboerforening i København. 

Det er jeg super glad for er blevet vedtaget, for jeg var ærlig talt også en lille smule træt af at skulle ud og vaske hovedtrappe og køkkentrappe én gang om måneden. Jeg havde en stor tjans med trappevask, da der så var andre der tog over med haven. Jeg har ikke grønne fingre, og jeg hader at arbejde ude, så lige præcis den fordeling passede mig meget godt.

Men på sidste forsamlingsmøde besluttede vi os altså for at få en servicepartner til at lave ejendomsservice. Vi valgte Munditia, som tager sig af alt fra haveservice, vinduespolering til ejendomsservice.

Det er en super lækker ordning, og de kommer regelmæssigt og ordner alt omkring vores bygning og grund. De fejer fortov, ordner brosten, klipper hæk, slår græs, vasker trapper, skifter pærer, sørger for at affaldcontainerne er sat frem til skraldemændene.. og ja, at alt generelt spiller.

Og jeg har fået flere søndage med ungerne, hvor vi kan spille spil, gå ture, gå på legeplads og meget andet. Der er kommet en lille huslejestigning, men det er ikke meget. Og det er en lille stigning, som jeg intet problem har med at betale. Tværtimod. Jeg kan ikke forstå, vi ikke har fået den ordning noget før. Du kan selv læse om deres ejendomsservice i København her, hvis du også bor i andelsforening og kunne tænke dig at slippe for det praktiske arbejde med vedligeholdese.

Jeg giver en update senere hen!

 

 

 

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *