Jubii – min mand går med smykker

Min kæreste gennem 10 år gik sidste sommer på knæ og friede til mig. Jeg havde måske regnet med, at det snart ville ske, da han vidste, at jeg i mange år havde været klar til at sige ja til ham i kirken eller på Rådhuset. Nu var der gået 10 år, så jeg havde lidt en forestilling om, at det snart var nu eller aldrig. For giftes det ville jeg. 

Han gjorde det en mild sommeraften på stranden i august, hvor vi havde sat os ned for at nyde en stille picnic. Æsken med vielsesringe havde han lagt i den ene madboks, som jeg åbnede, efter at have nydt et dejligt glas rosé vin. Vores vielsesringe var så fine. Enkle, men med et rustikt og unikt design. Det lignede slet ikke noget, jeg havde set før. Det gav da også mening, da jeg fandt ud af, at han havde købt dem i en lille guldsmed inde i byen, der blandt specialiserer sig i speciallavede smykker og vielsesringe til mænd.

Butikken hedder Giorgi & Hein, og dem der er ansat derinde er virkelig profesionelle. Faktisk så gode at vi valgte at lade min halskæde til brylluppet designe derinde fra også.

Min mand har aldrig brudt sig om at gå med smykker. Og da slet ikke ringe. Men heldivis synes han, at hans vielsesring er så unik og flot, at han aldrig tager den af. Jeg havde også troet ham med, at den skulle tatoveres på, hvis han ikke ville gå med et smykke.

Den problematik er vi heldigvis sluppet ud af.

Nu er jeg en type, der går meget med smykker – en rigtig pige pige – og jeg skal derfor helt sikkert ind og have designet nogle nye smykker igen her snart. Jeg synes, det er så fedt at eje noget, som ingen andre har.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *