Hurtig Sony xperia reparation hos Save My Phone

Jeg har haft min Sony Xperia i næsten 2 år, og jeg var faktisk begyndt at holde rigtig meget af den, hvis man kan sige det. Det er nok, fordi det er den første telefon, der har fulgt mig i så mange år. Nå men den smadrede, og Save my Phone hjalp mig med en Sony xperia reparation.

Jeg tabte dem ud af lommen, da jeg cyklede. Jeg havde puttet den i baglommen, hvor den ellers plejer at ligge sikkert og trygt, men på en eller anden måde havde den fået gledet sig op, og smuttede op, da jeg lænte mig ekstra frem over styret. Jeg kunne høre det i sekundet, den ramte jorden. Skærmen var totaltsmadret. Jeg skyndte mig at samle den op for jorden, fordi jeg syntes, det var pinligt med de forbipasserendes blikke.

Jeg gik lidt i panik, fordi min telefon er min livline til næsten alt. Jeg synes ikke, at jeg plejer at være en heldig fyr, men denne her gang var jeg. Ovre på den anden side af gaden lå en mobilreparations butik, der hedder Save My Phone. Jeg hev cyklen med over på den anden side og løb med et helt forvildet og svedigt ansigt ind i butikken. Gutten bag disken havde tydeligvis set mit stunt, for han stod med et fjoget smil på læben. Jeg hev den smadrede telefon frem og smed den på disken. Han nærstuderede den og fortalte, at de kunne lave den med det samme. Jeg var bekymret for prisen, som jeg tænkte ville være i den høje ende, men der tog jeg fejl. Prise på en Sony Xperia reparation hos Save My Phone var overraskende billig. Jeg var jublende glad og havde lyst til at hoppe over disken og give den her fremmede storsmilende mand et kæmpe kys, men jeg beherskede heldigvis min begejstring og valgte i stedet for indvendigt at glæde mig over mit held i uheld.

Under en halv time efter var jeg atter igen på vejen!

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *