Mobil Reparation Østerbro – GetItFixed

Åh nej, ikke igen …. Jeg synes at det gør ondt i hjertet hver gang ens telefon går i stykker. Jeg synes det er det dummeste at bruge penge på, det er mobil reparationer. Men så igen, vi kan jo ikke leve uden vores telefon. Eller de fleste af os kan ikke. Man har jo alt gemt på det; Aftaler, billeder, minder, apps osv. Så man skal jo få den fixet på en eller anden måde. Det er man simpelthen nødt til.

Men nu er det næste spørgsmål bare hvem man skal vælge? Der er jo så sindssygt mange udbydere på markedet efterhånden hvad angår mobil reparation.

Nu hvor jeg bor på Østerbro vil det være nærliggende at finde en som er tæt på. Så jeg søgte på nettet efter en mobil reparation Østerbro. Nøj, hvor kom der mange frem. Jeg tror aldrig jeg rigtig har lagt mærke til alle disse reparatører.

Jeg kontaktede de forskellige udbydere og ville høre i forhold til prisen og kvaliteten – der er åbenbart rigtig stor forskel. Jeg endte med at vælge GetItFixed, da jeg følte at hans pris samt kvalitet gik hånd i hånd! Så det tænkte jeg måtte være dem som skulle reparere min mobil.

Jeg tog ned til butikken som lå på Østerbro og fik den fixet efter en time ca. Det var simpelthen så rart. De virkede så serviceminded samt meget effektive – Det var meget rart.

Så hvis du søger efter en mobil reparation på Østerbro så kan jeg klart anbefale dem hvis du gerne vil betale en fair pris for varer som ikke er fra Kina. Jeg giver gutterne et kæmpe 5 tal herfa. Det er helt klart en besøg værd.

Ps. De reparerer også computer og tablet og stort set alle slags telefoner. Du kan altid kontakte dem for at høre nærmere omkring det.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *