Akut tandlæge København

I kender det alle, og i alle har nok prøvet det. Når ens tand bare gøre så ondt, så er man godt nok på skideren. Hvad skal man gøre? Du kan jo som sådan ikke rigtig gøre noget selv omkring det. Og hvad gør man lige når man får ondt i weekenden? Man kan jo ikke rigtig vente til på mandag.

Jeg havde de vildeste smerter og havde virkelig brug for en akut tandlægetid NU! Min faste tandlæge havde ikke åbent i weekenden, det er der jo heller ikke særlig mange der har. Så jeg var nødt til at søge lidt rundt omkring på nettet for at finde en tandlægeklinik som havde åbent her og nu.

Heldigvis fandt jeg en akut tandlæge i København – nemlig City Tandlægerne. Jeg fik fat på tandlægen og hun var simpelthen så sød, og jeg fik en tid med det samme – FEDT! Da jeg kom derover, kunne hun godt se hvilke smerter jeg var i.

Hun tog rigtig pænt imod mig, og kunne godt se at min tand var rådnet, og derfor havde jeg så mange smerter. Den akutte tandlæge som jeg fandt i København, havde virkelig reddet min weekend, og jeg gik derfra uden smerter efterfælgende.

Hvis nogle af jer leder efter en akut tandlæge i København, så synes jeg klart i skal prøve og tage et besøg hos City tandlægerne! I vil i hvert fald ikke fortryde dette De har skutte tider, så hold jer endelig ikke tilbage med at kontakte dem ????

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *