Gid man kunne gå i for små sko!

Jeg har for nyligt købt 4 par børnesko på Petit Nord’s hjemmeside. Deres udvalg er børne fodtøj er simpelthen så stort, og lige hvad alle børneforældre har brug for.

Det er så fedt at man i dag kan få et bæredygtigt alternativ, til alle de masseproducerede sko til børn der findes derude i verden. Jeg er først nu begyndt at blive rigtig bevidst omkring, hvad der er ved at ske med kloden. Jeg tror måske at jeg skulle se ilden brande i Australien og Los Angeles, før jeg begyndte at indse, hvad vi gør mod den planet vi lever på. Jeg er blevet bedre til at købe økologiske varer, og flyve mindre og tage min cykel når jeg kan, men især produktion af kød og tøj, nedbryder vores klima. Derfor spiser jeg nu kun kød 2 gange om ugen, og hvis jeg skal købe tøj, bliver det den bæredygtige slags, såsom Petit Nord eller via Røde Kors eller andre genbrugsbutikker.

Jeg har fundet ud af, at vi alle skal gøre hvad vi kan, for at miljøet kan blive bedre. Så start i det små, såsom at skifte stanniol ud med mellemlægspapir, spis lokale grønsager, spis ISÆR mindre kød. Køb mindre tøj. Tag kortere bade. Tag din cykel på job, eller brug de offentlige alternativer. Drik mindre mælk, da køernes prutter udleder sindsygt meget CO2. Skift svinekød, oksekød og kalv, ud med kylling eller fisk. Lad ikke hanen løbe imens du børster tænder. Skyld kun ud i toilettet når du har lavet nummer to. Få ikke ting fragtet med posten, hvis du kan afhente det i en butik. Sorter dit skrald. Dyrk din egen mad.

Sørg derudover for at holde din krop sund, da sygdom og kroniske lidelser, koster samfundet rigtig mange penge.

Ja det var vist det fra mig i dag. 🙂

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *