Masser af drinks med mødregruppen

Nu har de fleste af mine veninder ikke fået unger endnu, derfor synes jeg også, det er lidt svært at gå ud og drikke mig fuld med dem en gang imellem. Det er som om, de kun gider at snakke mænd og byture, og det er jeg ligesom kommet en lille smule over. Nu har jeg fået to unger. Min hverdag er ligesom gået op i baby, bleskift og daginstitution for længst. Der var det rart at have en udeaften med mødregruppen her for nylig, hvor vi havde lejet en transportable bar.

Der blev grinet og skrålet hele aftenen. Og der var ikke én, der gik tidligt hjem. Det var så dejlitg bare at kunne give los med nogle piger, der bare var på samme stadig som en selv. Ikke fordi jeg ikke kan lide at hænge ud med mine veninder, når vi er fulde. Det er bare som om, jeg ikke altid har noget at byde ind med, der er super sjovt, og så sidder jeg ligesom bare og hænger lidt i hjørnet. Men vi havde altså hyrte bar-mobil til at komme ud og servere drinks til os. Nu var vi jo 8 piger, så vi kunne godt finansiere det.

De blev der i fire timer og lavede alt fra g&t til strawberry daquiries. Det var super fedt. Vi kom aldrig videre i byen, men blev hængede hos den ene i mødregruppen, som havde lagt hjem til. Hendes mand havde taget deres dreng med i sommerhus, så vi ikke behøvede at smutte tidligt, fordi drengen skulle sove.

Det fede ved bar-mobil var, at de haved taget en sej transportable bar med. Så det virkede som om, vi var rigtig i byen. Jeg havde godt nok ondt i hovedet dagen efter, men det hjalp med en kold cola og en pizza heldigvis med.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *