Lækkert hår med hair volume fra Kamillesshop

For et par uger siden købte jeg et stort glas med 180 hair volume tabletter fra Kamillesshop. Ønsket var at få mere hårvækst og fylde.

Da jeg var yngre havde jeg et stort kraftigt, glansfuldt og langt hår, som jeg var utrolig glad for, da jeg aldrig behøvede at gøre særlig meget ved det. Jeg gik kun en sjælden gang i mellem til frisøren, og jeg kunne aldrig drømme om at farve mit hår, da det havde en naturlig glans. 

Desværre har min hårtype med alderen ændret sig. Det er blevet tyndt, trist og tjavset. Derfor har jeg i længere tid søgt på nettet efter gode råd til, hvad man selv kan gøre for at få håret til at blive sundt og stærkt igen. Jeg har simpelthen ikke økonomi til at rende til frisøren hele tiden.

Heldigvis faldt jeg over produktet hair volume, som er et naturprodukt, der hjælper med at opretholde en normal vækst og hårfylde, samt at bevare en normal hårpigmentering. Jeg plejer ellers at være meget skeptisk overfor sådanne produkter, men jeg besluttede mig for at have et åbent sind. Heldigvis.

Det virker!

Før i tiden var jeg bange for at gå i bad og vaske hår. Det meste lå nemlig i risten bagefter. Det samme med at børste hår – det hele sad i børsten bagefter. Jeg fældede helt vildt. Det gør jeg ikke mere. Jeg har kun brugt hair volume et par uger, men jeg kan allerede mærke og se en betydelig forskel. Mit hår er blevet længere og langt mere skinnende.

Til min store overraskelse er hair volume tabletterne ikke kun gavnlig for håret, men også hud og negle. Det er virkelig et win-win produkt, og så koster det ikke særlig meget.

Jeg glæder mig til at se, hvordan resultatet er om et par måneder. Det ser lovende ud.

Find tabletter her!

 

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *