Jeg har fundet vinduer, mit hus kan kan sige ja til

Jeg har ledt i øst og vens, men det viste sig alligevel at hjemme skulle blive bedst. JVK.dk forhandler nemlig vinduer, der er produceret i Danmark, og så er de oven i købet CE- og DVV-certificerede. Og hvad betyder så det?

Jo, disse certifikationer er min garanti for en god samvittighed og sikkerhed de næste 10 år, hvad dét angår. De 10 år kommer af den garantiperiode, som JVK.dk lover på alle deres vinduer.

CE-mærkningen

CE-mærkning indikerer at et produkt overholder de egler og krav, som står i den oficielle EU-lovgivning om produkter. Det er den der skal sikre, at produktet er fremstillet på miljømæssig ansvarlig vis, og at det derefter er blevet godhendt, og frit kan sælges i hele EU under disse løfter.

DVV-certifikation

DVV-certfikation er dét kvalitetsstempel, der fortæller dig, at dette produkt er lavet i overensstemmelde med De Tekniske Bestemmelser for DVV. Det betyder, at du kan være sikker på, at det produkt lover dig en høj kvalitet i forhold til holdbarhed i netop det danske klima, som selvsagt har en hårdere diskurs end mange andre landes.

Disse to certificering plus løftet om 10 års håndbarhedsgaranti – og så det faktum at vinduerne er produceret i Danmark – kunne eg naturligvis ikke ignorere, og derfor er hele hjemmet nu blevet udstyret med vinduer (og også en enkelt dør) fra JVK.dk.

JVK.dk laver vinduer efter mine behov

Som om disse kvalitative sikringer ikke skulle være nok, så er JVK.dk også en virksomhed der møder sine kunder i øjenhøjde og med et ønske om, at gøre det bedst muligt. Og hvilken løsning. Alle mine vinduer passer perfekt der hvor de skal, og ingen af dem var blevet forhåndsproduceret, så jeg kunne være sikker på, at de passede præcis som de skal.

Der er ingen tvivl om, at hvis det skulle blive nødvendigt med nye vinduer igen om 10 år, så er det JVK.dk jeg går til igen.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *