Københavns bedste behandler

Jeg fik min første japansk lifting i Fredags og jeg kan simpelthen ikke få armene ned af glæde. Sikke en fantastisk og naturlig behandlingsform. Jeg blev behandlet af Beauty-balance i Vanløse og det var simpelthen et fantastisk sted. Vibe’n var fremragende og produkter duftede godt og var økologiske.
Det var min ven der anbefalede en Japansk lifting og inden hun fortalte mig om det havde jeg faktisk aldrig hørt om det.
Jeg synes allerede min hud er mere spændstig og generelt har jeg fået gløden tilbage i kinderne. Min hud har jo lidt år på bagen så at jeg kan få strammere hud er fantastisk. At de ligger i Vanløse passer også mig perfekt da jeg ca. har 8 min til klinikken fra min lejlighed på Frederiksberg.

Jeg har aftalt med dem at næste gang skal jeg udover en Japansk lifting også prøve en sugaring. Jeg prøvede en gang for mange år siden at blive vokset som ikke var behageligt men har fået mod til det igen.

Det vigtigste for mig er at jeg føler stressen forlade min krop når jeg åbner døren til Beauty-Balance – deres klinik er et velvære mekka og jeg skal 100% tilbage igen. Hvor bliver i behandlet? 

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *