Kinesisk buffet i Odense

Så er det tid til kinesisk igen efter 3 måneders ventetid. Corona’en er blevet slået tilbage og Mette Frederiksen har giver restauranterne lov til at åbne igen. Det betyder at jeg skal med mine venner på China Wok i Odense i weekenden. Vi har alle savnet deres kinesiske buffet meget og har snakket løbende om hvornår mon vi ville få lov igen. Nu er tiden så kommet og selvfølgelig har vi allerede booket bord. China Wok’s buffet består faktisk af 2 buffeter. En kinesisk buffet og en Wok buffet. Buffeten er så godt at China Wok faktisk har tilbudt den siden 1972 og den er kendt i hele Odense.

Personligt er jeg helt vild med deres Stegtenudler og deres andesteg. Jeg har spist de 2 retter hos China Wok I mere end 10 år.

Det var mig der introducerede mine venner for China Wok og mange af dem tager nu deres familier og andre venner med på kinesisk restaurant China Wok i Odense

Det var først i slutningen af krisen at jeg fandt ud af at de tilbød kinesisk take away. Men der var det for sent – der ville jeg hellere vente på at de åbnede og jeg kunne nyde den kinesiske buffet

Sikke en fantastisk restaurant. 

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *