De mest vidunderlige negle

Få de mest fantastiske negle i Vanløse

Selv om du ikke har en profil på Instagram, skal du nu ikke snydes for at høre seneste nyt om de mest fantastiske negle i Vanløse. Beauty Art, som er en af Danmarks fremmeste negleklinikker, har netop lanceret årets store nyhed, gele nails – eller på dansk gelenegle, herhjemme. 

Klinikken blev næsten lagt ned, da nyheden om sommerens fantastiske negle i Vanløse spredte sig som en steppebrand over det ganske land. Siden torsdag i sidste uge har klinikkens personale ligget både lodret og vandret i forsøget på at efterkomme de mange kundehenvendelser fra hele landet. 

Beauty Art gør det igen

Det er ikke første gang, at skønhedsklinikken, Beauty Art, viser sig fra sin mest trendsættende side ved at lancere nye efterspurgte skønhedsprodukter eller trends. Det har vi set mange gange før, og derfor har vi fået for vane lige at tjekke, hvad der kommer af modetips og tricks fra deres side af, før vi swiper videre i teksten. Denne gang drejer det sig så altså om sommerens mest fantastiske negle i Vanløse, men vi burde vel have set det komme.

Instagram spiller nemlig en vital rolle i forhold til mode- og skønhedstrends. Det gælder også for de nye gelenegle, som Beauty Art lancerer i denne uge. Det sker i forbindelse med deres workshop ”Få fantastiske negle i Vanløse”. Eftersigende skulle reality-stjernen Kylie Jenner være ophavskvinden til disse formidable kunstige negle, som sætter alle på plads med deres pangfarver og snit. Farver og striber er bestemt noget, som jeg går helhjertet ind for, og da især i modebranchen, hvor det hurtigt kan blive lidt gråt og stift det hele. 

Prøv selv at lave de mest fantastiske negle i Vanløse

Hvis du kan væbne dig med lidt tålmod, så er der snart ledige pladser at få igen – både i workshoppen og hos den uddannede kosmetolog i selve skønhedsklinikken. Men hvis du ikke kan vente så længe, så sælger Beauty Art også gelenegle som saml selv-sæt. Måske er sidstnævnte mere en opgave for de lidt øvede, men fantastiske negle i Vanløse er altid løsningen, hvis du alligevel sidder og triller tommelfingre på den kedelig regnvejrsdag i juli måned. 

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *