God oplevelse med iRepair

Forleden tabte jeg min relativ nye iPhone 6S Plus på mit marmorkøkkengulv. Havde det ikke været for iRepair havde jeg formentlig været telefonløs den dag i dag.

Jeg var slet ikke i tvivl om, at alt håb var ude, og at min telefon var totalsmadret, i det sekund min telefon ramte gulvet. Den der klirrende lyd, som når et glas bliver smadret i tusinde stykker, gav genlyd i hele hytten. 

Tårerne nærmest væltede frem, og arrigheden over min egne dumdristighed over at have haft den liggende i en lille lomme uden lynlås, steg som bare fanden. Hvorfor skulle jeg dog også sætte mig på en høj køkkenstol uden lige at tage telefonen ud af lommen først og placere den sikkert på bordet?

Heldigvis fik min kæreste beroliget mig med, at den godt kunne fixes, da han om eftermiddagen kom hjem fra arbejdet. Han tog min totalsmadrede telefon i lommen og kørte til Valby Langgade, hvor iRepair har en fysisk butik. Allerede to timer efter, han kørte, var han retur med min telefon, som nærmest så helt ny ud, og som vigtigst af alt havde fået ny skærm og virkede igen.

Jeg nærmest græd af glæde – hold nu op, hvor var jeg glad. Havde min kæreste ikke taget min telefon med til iRepair, havde jeg helt sikkert kylet den i skraldespanden, og så havde jeg ikke haft nogen telefon i dag.

Selvom, det var en nem og hurtig reparation af min telefon, så har jeg lovet min kæreste aldrig at putte min telefon i en lille lomme uden lynlås igen.

Har du selv fået ødelagt din telefon, kan jeg anbefale dig at tjekke iRepair ud her!

Bor du ikke i nærheden af deres fysiske butikker, som ligger i Valby og Helsingør, kan man sende sin telefon til dem med post, hvorefter de vil reparere din telefon på deres værksted. dreamstime_xl_49240079

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *