Nyt hjem med gulvafslibning i Aarhus

Jeg elsker mit barndomshjem. Jeg er jyde og opvokset i et kærlig hjem i Aarhus i det skønneste lille hus ca. 20 ude fra byen. Men jeg kunne som voksen godt se, at det var blevet slidt efterhånden, og jeg overtalte derfor mine forældre til en gulvafslibning i Aarhus af GT Gulve. Det har måske ikke været min stærke side at drøne hjem til Aarhus hver weekend, nu jeg er bosat i København, men til større lejligheder som fødselsdag, jul og påske har jeg selvfølgelig altid pakket weekendtasken og er draget afsted. Også i sommerferierne har jeg benyttet mig af mine forældres gæstfrihed og nydt en uges sommerferie i det jyske. Det har været super dejligt, og det er skønt at komme hjem og indsnuse de mange barndomsminder igennem møbler og billede. Selvom jeg godt kan lide, at alt er det samme, og at hjemmet består, kunne jeg på mit sidste besøg inden sommeren også godt se, at det trængte til en fornyelse. Gulvene var efterhånden så slidte, at man kunne trille kugler over det, og så gule, at stuerne i det rette dagslys kunne virke helt triste og deprimerende. Jeg foreslog derfor mine forældre, at de ringede efter en gulvmand, som kunne hjælpe gulvene tilbage til deres storhedstid i 1970érne.

De accepterede, og jeg googlede efter en kompetent gulvmand i Aarhus. Jeg faldt over GT Gulvservice, som tilbød gulvafslibning i Aarhus til fornuftige priser, og bestilte dem.

Jeg bestilte en togbillet til Aarhus samme weekend, som gulvmændene skulle komme, for at hjælpe de gamle med at flytte møbler og andet inventar ud i skuret, så der var plads til, at gulvmændene kunne komme til. Det er ikke, fordi mine forældre er tudsegamle, men min mor især har dårlig ryg, og jeg følte ikke, at de skulle stå med hele projektet selv.

Resultatet blev hamrende flot, og selvom gulvene skinner, så ligner mit barndomshjem stadig sig selv takket være GT Gulvservice <3

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *