Hjælp fra advokat til bolighandel

Her for nogle måneder siden, skulle jeg have solgt min fars gamle hus. Han var desværre død for et par år tilbage. Jeg havde aldrig fået mig taget sammen og faktisk gjort noget ved det, så det havde bare stået og syntes hen. Det var selvfølgelig ikke super smart, da et hus skal vedligeholdes. Da det var et nyere hus, var det spild at købe ejendommen bare for grunden. Samtidig, havde jeg rigtig gode minder der, så syntes det ville være en synd og en skam hvis det blev revet ned. Jeg endte derfor med at hyre nogen til at istandsætte det et par måneder før, så det var klar til at blive fremvist til potentielle kunder.

Hjælp til med dødsbobehandling

I sin tid, havde min far brugt advokaterne ved Flethøj til at hjælpe ham med at lave i sit testamente.  Jeg valgte derfor også at bruge dem som advokater ved bolighandel, da de gør det samt dødsbobehandling. Det var nemlig virkelig rart, da de allerede havde arbejdet med min fader førhen, og på den måde allerede kendte ham og sagen. Vi fik derfor sat det hurtigt og effektivt op igennem Flethøj, og skulle bare have ejendomsmæglerne til at gøre sit.

Efter lidt over en måned var huset solgt. Flethøj som var advokaterne over bolighandlen gjorde deres del, og det hele kom hurtigt igennem. Det havde gjort alt deres arbejde uden problemer på rekordtid, og alt havde været super simpelt. Som du måske kan høre, har jeg været rigtig glad for Flethøj. Også før jeg selv arbejdede med dem, gennem testamentet, havde de haft en professionel måde at gøre det hele. Derfor hvis du nogensinde har et dødsfald i familien, anbefaler vi trygt at bruge Flethøj som advokater for bolighandlen, samt dødsbobehandlingen. Det har bestemt en spidskompetence inden for faget, og forstår også selvom det i mit tilfælde var år tilbage, var det et meget ømt sted.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *