Brugt Montana Reol til rigtig flot pris

Jeg var for nyligt forbi en af mine rigtig gode veninders kontor. Hun er selv praktiserende psykolog, som har et “lille hyggeligt rum” som hun selv foretrækker at kalde det. Hun har været psykolog i snart fem år, og været rimelig succesfuld. Da der havde været fremgang siden hun først var startet ud, samt tegn på slid på nuværende møbler, valgte hun at fejre hendes fem års jubilæum med nye møbler. Det ville også hjælpe med at afspejle hendes success og professionalise til hendes kunder, og derfor forbedre deres oplevelse hos hende.

Hun var dog i midlertidig ikke sikker på hvor hun skulle handle hende af, da selvom hun gerne vil have nogle dyre møbler, var lidt skeptisk med prisen. Vi havde derfor taget sammen ud for at kigge nogle forskellige steder, simpelthen for at få en idé omkring hvad hun godt kunne tænke sig, samt pris. Det var nemlig enormt vigtigt for hende at se og mærke det først for at godkende varen. Vi sprang hurtigt de billigere butikker over, da jagten var efter kvalitet. Da nogle af kunder er i den mere snobbede ende, kunne med fordel købe nogle mærkevarer. Efter en masse søgen og renden fra en butik til den anden, fandt vi nogle møbler hun blev dybt forelsket i. En af dem var en lækker Montana reol. Desværre blev det samlede budget hurtigt meget høj, og selvom det faktisk inden for hendes budget, kunne hun ikke få sig selv til at købe det i god samvittighed.

Vi tog derfor en smule slukøret hjem. Efter et par dage fik jeg et opkald fra en super glad veninde. Det var pga. efter noget søgning på google havde hun fundet en brugt Montana reol, magen til den vi havde set i butikken. Samtidig var den til en langt bedre pris, som hun kunne brugte penge på. Vi sad derfor begge to midt i arbejdstiden og kiggede på lækre møbler online. Vi endte med også at finde en rigtig fin brugt kontorstol, og både den brugte Montana reol og kontorstol blev bestilt hjem. Det skete gennem HolmrisB8Online, da de havde begge ting på lager, samt to års garanti, også på brugte vare.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *