Hvad er ringholdere?

Ringholdere er ofte magnetiske aggregater, som du eksempelvis kan hænge op på whiteboards. Nogle af disse kan alene holde op imod 1,4 kilo papir. Det vil altså sige, at du kan hænge papir op på en hvilken som helst magnetisk overflade, og dermed tegne og forklare hvad du nu skal. Dette kan være relevant i arbejdssammenhænge, hvis du for eksempel skal holde et oplæg for dine kolleger. Her kan det være rart for lytteren, at vedkommende bliver præsenteret for noget illustrativt. Med papir i ringholdere kan du ændre på illustrationen undervejs, modsat et Powerpoint, hvor hele oplægget er tilrettelagt på forhånd.

De kan altså både fungere på arbejdspladsen, men også i hjemmet. Man kan hænge dem op på køleskabet, og derved lave en flytbar opslagstavle, hvor man skrive forskellige ting ned. Det kunne være en indkøbsliste, dagens gøremål eller en mere langsigtet kalender. Det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du vil anvende dem.

Ringholdere til konkurrencedygtige priser

Nogle ringholdere monteres med kraftige og holdbare magneter, som skal kunne klare lidt af hvert. Dermed ikke sagt, at du ikke kan få dem til konkurrencedygtige priser.

Ringholdere fungerer ikke kun til opslagstavler, de fås også til telefoner. Herved er der dog tale om en anden type. Man monterer denne bag på sin telefon, hvilket skaber en masse funktioner.

Du kan for eksempel på denne måde holde din telefon sikkert og praktisk med én hånd. Man kan også bruge den som støttefod, og dermed se videoer på telefonen, uden at skulle holde den i hånden.

Man kan også rotere den 360 grader med dette aggregat, hvilket i virkeligheden nok mest fungerer som en fidgetspinner, der har til formål at afstresse og aflede tanker.

Endvidere er disse lavet med en indbygget, stærk magnet af kvalitetslegering, hvilket sikrer en stærk og holdbar bæreevne.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *